Лудогорец вдигна Лукоки за Байер, но загуби халф

Септември Лудогорец (26) Джоди Лукоки

Халфър на Лудогорец Густаво Кампаняро отпадна от групата на тима за гостуването на Леверкузен в в петия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Той е получил болки още в мача срещу Локо Пд и не можа да се възстанови.

Двубоят е в четвъртък от 19.55 ч. наше време.

За сметка на това в групата за Германия попадна Джоди Лукоки – той също получи травма в Пловдив, но пътува с отбора, въпреки че шансовете му да играе не са много големи, съобщава Дарик.

Сред пътуващите е и Натанаел, който обаче е наказан. Със сигурност на резервната скамейка на Лудогорец ще попадне младият Доминик Янков. Тони Здравков се подсигури и с включването на трети вратар в състава в лицето на Даниел Наумов.

Още няколко футболисти на българския шампион имат различни болежки, които могат да променят предварителните планове на треньора.

От началото на сезона в Лудогорец се оформи титулярна единайсеторка за важните мачове, която обаче сега наставникът на шампионите няма как да използва пълноценно.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ