ЦСКА предложи договор на защитник за половин милион! Искат го на „Армията“ още за Лудогорец!

1

ЦСКА ще покани един от футболистите от шведското първенство, които иска, на мача с Лудогорец на 6 декември. Това е бранителят Ерик Бьоркандер, чийто договор със Сундсвал изтича в края на годината. Червените вече са му отправили предложение за контракт. Ако Бьоркандер, когото Transfermarkt оценява на 250 хиляди евро, дойде в София, той ще се запознае на място с обстановката и условията в клуба и евентуално ще преговаря за договор.

Шведът номинално е централен защитник, но е използван като ляв и десен бек – подобно на Борис Секулич, когото ЦСКА привлече от Слован Братислава. Наскоро Бьоркандер заяви пред шведските медии, че не бърза с избора на нов отбор, като има оферта и от Хърватска.

По идентичен с Бьоркандер начин червените процедираха преди година с плеймейкъра Роланд Алберг. Неговият договор в САЩ бе изтекъл и холандецът пристигна в България, като гледа мача с Лудогорец за купата (2:1) на „Армията“ и тренираше с отбора около месец, без да играе. Клубът обаче разтрогна с Алберг още през лятото. В момента офанзивният халф е част от гръцкия Паниониос, но изключително рядко попада в групата и е записал едва 11 минути през есента.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ