Мауридес се изцепи в Бразилия: Привлякох вниманието на съперниците ни и те ме пазят по-специално

ЦСКА Левски 2ро (46) мауридес

Голмайсторът на ЦСКА Мауридес говори пред медия в родината си Бразилия, след ка­то реализира за 9-и път в първенството – откри резултата при 2:0 над Дунав. Това бе пър­ви гол на тарана извън София в Първа лига. Мауридес има 7 по­падения на „Армията“, едно на „Васил Левски“ при 3:0 над Сеп­тември Сф и едно в Русе.

„Миналия сезон в Беленензес го завърших силно. Когато отидеш в нов отбор, винаги се нуждаеш от известно вре­ме за адаптация. Аз обаче свикнах много бързо в ЦСКА, което е чудесно. ЦСКА е само на три точки от първото място, а аз на челните места в голмайсторската листа, така че правим вълнуващ старт!“, каза Мауридес пред Lance.

„Знам, че е клише, но всеки нападател живее за головете. Когато започнах сезона, наб­рах изключително високо са­мочувствие. В същото време привлякох голямо внимание на съперниците ни и те започна­ха да ме пазят по-специално. Но който иска успехи в профе­сионалния футбол, трябва да е подготвен за това. Аз продължавам да преследвам мечтата на всеки нападател – да не спирам да вкарвам“, каза Мауридес.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ