На „Герена“ хвърлиха първи ултиматум на чужденец! Втори няма да има!

черно море - левски (5)

Халфът на Левски Фелипе Нашименто ще трябва да покаже в оставащите мачове до края на есенния полусезон, че заслужава мястото си в Левски. Португалецът бе привлечен на „Герена“ в началото на годината. През пролетта той бе титуляр при Делио Роси – изигра 13 мача, като от тях 10 бяха в Първа лига, а три за Купата на България. В края на миналото първенство обаче получи контузия и след това така и не успява да влезе във форма.

Под ръководството на Славиша Стоянович 23-годишният полузащитник все още не е започвал като титуляр в Първа лига. През този сезон той има 7 мача, като неизменно се е появявал на терена от резервната скамейка. Той има няколко черни точки. През пролетта изпусна 11-метров наказателен удар срещу Етър (1:1) на „Герена“. Сега пък не вкара при дузпите в осминафинала с Черно море на „Тича“, който бе загубен от сините след удари от бялата точка.

За правата на Нашименто Левски брои 200 хиляди евро на Динамо Букурещ. Той ще трябва да се понапъне, за да спечели доверието на Стоянович. Още повече че до края на есента няма да играе Богдан Вашчук, който лекува контузия. Естонецът е на „Герена“ под наем от латвийския Рига.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ