Стойка Петрова: Съжалявам, че не успях да накарам целия свят да слуша българския химн

стойка петрова

Минути след като изгуби финалната среща в категория до 54 килограма на световното първенство по бокс в Индия, Стойка Петрова заяви пред bTV, че съжалява, че не е успяла да се качи на най-горното стъпало на почетната стълбичка.

Българката остана в подножието на върха на второ поредно световно първенство, след като загуби от представителката на Тайван Ю Тин Лин с 1:4 съдийски гласа.

„Съжалявам, че не успях да накарам целия свят да слуша българския химн. Това бяха моите възможности в момента. Съжалявам, че загубих финалния си мач“, каза Петрова.

Сребърният ѝ медал е единственото отличие за българските боксьорки от световното първенство в Индия. Другата българска надежда за медал на шампионата – Станимир Петрова, отпадна на осминафинал, а претенциите ѝ към съдийството срещу представителката на домакините доведоха до отнемането на нейната акредитация и на тази на треньора Петър Лесов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ