Ел Маестро призна: Не играхме добре през първото полувреме, но важни са трите точки

Цска Витоша Бистрица (1) Ел Маестро

„Доволен съм от резултата. Тук не е лесен терен да се играе, не е лесно място да се победи. Важно беше да спечелим трите точки днес. Не контролирахме двубоя поне през първото полувреме, което не е много задоволително, но имахме изцяло контрол върху резултата, което е най-важното нещо. Особено сега в края на първата част от сезона трябва да вземем максимален брой точки”, заяви старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след победата с 2:0 над Дунав в Русе в 16-ия кръг на Първа професионална лига.

„Няма нужда да се преанализира този двубой. Дунав не е най-добрият отбор в лигата при защитата на статични положения. Не е тайна, че не играхме добре през първото полувреме. Обърнахме внимание на това на почивката. Хубаво бе, че още с първата атака във второто полувреме приключихме двубоя. Когато ЦСКА поведе с 1:0 на 95% печели”, каза още Ел Маестро и добави:

„Това е футболът, както казах най-важното е да вземем трите точки. В труден мач като гост не мога да избирам кога да вкараме, но докато го правим няма да се оплаквам. Постигаме сухи мрежи, което е добре. Успяхме да запазим вратата си от гол. Трябва да направим всичко, което можем. Очаквам да играем най-добрия си футбол и се надявам да печелим в следващите мачове. Славия не е отбор във форма в момента, но има качества и показа, че може да играе добри мачове срещу големите отбори. Трябва да сме в най-доброто си състояние.”

Попитан за отсъствието на Кирил Десподов от групата на ЦСКА, Нестор Ел Маестро заяви: „Предпазливост – това повече от всичко друго. Той не бе в най-доброто си състояние, контузи се около мачовете с националния отбор, а после решихме, че този двубой идва прекалено рано за него.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ