ЦСКА 1948 закла Локомотив (София) насред „Надежда“ (Снимки)

Локомотив София ЦСКА 1948 14

ЦСКА 1948 извоюва ценен успех като гост на Локомотив (София). Новакът във Втора лига тресна железничарите в допълнителното време на мача, когато Калоян Стефанов преодоля Любенов. Домакините пък завършиха мача с човек по-малко, след като Швоня получи червен картон в последната четвърт на мача.

В 23-та минута Васев центрира отляво, Хазуров бе сам и стреля с глава право в ръцете на Михайлов. В 32-ата минута Гущеров опита късмета си от пряк свободен удар, но топката попадна право в обсега на стража Любенов, за когото не представляваше особен проблем да улови.

В 73-ата минута домакините останаха с човек по-малко, тъй като Швоня хвана за врата Христов и получи червен картон. Двата отбора се спречкаха, но за радост не стигнаха до бой.

ЦСКА 1948 излъга Локо (София) в добавеното време

В 84-ата минута Гущеров направи красива странична ножица, но Любенов изби. Топката отиде в Слаев, който при добавката с удар леко по диагонал от 10 метра не уцели вратата.

В даденото продължение „червените“ успяха да извоюват ценен успех. Гущерав излезе сам срещу вратаря и шутира, но Любенов отрази. При добавката Стефанов не сбърка и оформи крайният резултат – 0:1!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ