Стоеви влизат във върхова форма преди финалния турнир за годината! Мачкат за полуфинал в Глазгоу

Сестри Стоеви - бадминтон

Европейските шампионки Габриела Стоева и Стефани Стоева се класираха за полуфиналите на двойки жени на международния турнир по бадминтон от сериите Супер 100 в Глазгоу (Шотландия) с награден фонд 75 хиляди долара. Българките, които са номер 1 в основната схема, победиха седмите поставени Клоуи Бърч и Лорън Смит (Англия) с 21:18, 21:11 за 42 минути.

В първия гейм играта беше доста равностойна, а сестри Стоева спечелиха четири поредни точки в края и така поведоха в резултата. Във втората част българките натрупаха преднина още от началото и без проблеми приключиха двубоя. В спор за място на финала по-късно днес Габриела Стоева и Стефани Стоева ще играят срещу четвъртите в схемата Делфин Делрю и Леа Палермо от Франция.

Габриела и Стефани навлизат в силна форма точно преди финалния турнир за сезона в Китай, където едни срещу други ще се изправят 8-те най-добри двойки в бадминтона този сезон.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ