Братът на Пламен Константинов хвърли бомба: Цецо Соколов бойкотира националния отбор

7 Dni Sport23.11.2018
юлиян константинов

Братът на доскорошния национален селекционер Пламен Константинов – Юлиян, хвърли истинска бомба в ефир и потвърди опасенията на много волейболни фенове за Цецо Соколов, нищо, че не спомена името му.

Оперният певец е част от „кокошарника“ на Гала, където се обсъждат теми от деня. Този път бе застъпен и спорта, където темата се прехвърли от футбола на волейбола.

Аз знам от брат ми, че има хора, които бойкотират националния отбор. За пари, защото като се оперират по време на паузата на първенството, след това тези играчи са готови за клубния си тим, откъдето печелят големите пари. И затова не играят в националния отбор. Един спортист на 28-30 години удължава с поне 3 сезона кариерата си, ако спре да играе за националния отбор, защото не му се налага да е 12 месеца на топ-ниво, сподели Константинов-старши.

Припомняме, че Цветан Соколов пропусна две поредни големи първенства у нас – европейско и световно, защото предпочете да се оперира и възстановява в месеците, в които „трикольорите“ се борят пред родна публика.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ