И този ще оглавява още волейбола!? Данчо Лазаров прибрал „рекет“ от национали над 200 000 долара

7 Dni Sport23.11.2018
пламен константинов, данчо лазаров

Стана ясна още една причина, поради която застаряващият похотливец Данчо Лазаров не иска да пуска волейболния кокал!

Както е известно тези дни трябва да се проведе апокрифно събрание на федерацията, на което Лазаров да получи от дружинката около него власт чак до 2021 година!

И как да е иначе, след като Лазаров преживява охолно, благодарение на поста си. Вече разкрихме, че федерацията плаща палавите воаяжи на дядото до САЩ с неговата любовница Любка Дебърлиева.

Това обаче е нищо в сравнение с парите, които Лазаров прибира директно от волейболните национали, а и не само от тях. Огромна част от преминалите през Левски-Сиконко състезатели и до ден-днешен преди всеки сезон дават по 3-5 хиляди долара на Дядо Данчо „рекет“, за да са наред нещата с правата им.

Според наши сметки само за последните 5-6 години Лазаров е прибрал на ръка над 200 000 долара от такива състезатели! Това е публична тайна във федерацията и националния отбор. Част от тези волейболисти играха за България на последните световни и европейски шампионати.

Интересно дали Прокуратурата ще се заеме със случая „Лазаров“, след като вече е сезирана, че дядо Данчо никъде не е отчел подобни приходи!

 

ОЧАКВАЙТЕ:

Секретарката на Лазаров Тони Николов пусна най-тъпата обществена поръчка в света!

НО И НАЙ-СКЪПАТА!

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ