Бъдещето на Пирин е ясно! Ръководството: Това бе единственият възможен изход!

пирин

Ръководството на ОФК Пирин (Благоевград) официално обяви, че отборът няма да се разпада, въпреки бойкотът на последните две тренировки. Както е известно, вчера и днес футболистите не се явиха за заниманията заради сериозната финансова криза в клуба. От публикацията на Орлетата обаче изглежда, че ситуацията е овладяна и отборът ще продължи участието си във Втора лига без проблеми.

Ето какво написаха от Пирин:

„Уважаеми приятели и фенове на Пирин,

С оглед създалата се ненужна истерия около ОФК Пирин ЕООД Благоевград и проблемите, които имаме, днес ръководството, футболистите и треньорите заедно стигахме до единствения възможен изход от ситуацията – орлетата ще тренират и изиграят всички оставащи мачове на върха на възможностите си за честта и емблемата Пирин.

Два пъти изхвърлян от професионалния футбол, трети път изхвърлен след брутална съдийска грешка, като всички звучно мълчаха, и три пъти клубът се вдига и въпреки всичко продължава съществуването си. И ще продължи. Защото вече не защитава частни интереси, а интересите на Община Благоевград, в чието лице клубът има сигурен гарант за по-доброто си бъдеще.

Всички ние заедно, Община, Клуб и отбор ще направим и невъзможното, както сме го правили винаги, за да върнем ФК Пирин там, където му е мястото.

Респект!“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ