ЦСКА разкарва четирима българи, единият доскоро бе национал

Септември София ЦСКА (36) Ангел Лясков

Четирима футболисти на ЦСКА ще получат шанс да си намерят нови отбори още през зимната пауза в първенството. „Тема спорт“ анализира, че Александър Дюлгеров, Стойчо Атанасов, Ангел Лясков и Георги Китанов са най-вероятните напускащи „Българска армия“ след края на годината.

Дюлгеров се утвърди като един от железните защитници в тима, но през този сезон има записани едва 37 минути на терена и е фаворит за напускане. Младите Атанасов и Лясков имат качества, но не успяват да се преборят за титулярно място в конкуренцията на по-опитните чужденци, които играят на техните постове. Лясков стигна дори до националния отбор, но през зимата най-вероятно ще бъде засилен под наем в отбор, в който да играе редовно.

Ситуацията с Георги Китанов е по-специфична, защото неговият договор изтича след края на сезона. При наличието на Витаутас Черниаускас и Данте Стипица бившият младежки национал едва ли ще се завърне на „Армията“ за пролетния дял, а и от Черно море нямат желание да удължават наема му, така че той също като Дюлгеров е в челото на листата с напускащи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ