Стоянович с три трансферни цели, освен Ники Михайлов! Обяви ги на Спас Русев!

Левски Монтана 10

Треньорът на Левски Славиша Стоянович вече е наясно с това какви футболисти иска да бъдат привлечени през зимната пауза в първенството. Той обсъди бъдещата селекция със собственика Спас Русев и хората в клуба вече са натоварени с търсенето на новите попълнения.

На срещата с бизнесмена специалистът е споделил, че освен Николай Михайлов се надява да бъдат привлечени още поне трима играчи. Стоянович иска още един вратар, тъй като сегашните Мартин Полачек и Божидар Митрев тотално разочароваха. Ще се търси и централен защитник. Причината е тежката контузия на Холмар Ейолфсон и все още точещите се преговори за нов договор с Давид Яблонски. Контрактът на Аймен Белаид също изтича в края на сезона, но на този етап не му е предложено продължение.

Стоянович иска и изявен голаджия. Той ще трябва да се конкурира със Станислав Костов. Другите трима на този пост Серджиу Буш, Ривалдиньо и Луан Виана са далече от изискванията за класен голмайстор.

Това са трите поста, на които треньорът на „сините“ държи отборът да бъде подсилен, за да може да се бори с „Лудогорец“ и ЦСКА-София за титлата. Тепърва ще стане ясно кои ще са напускащите през зимата. За такива се спрягат Полачек, Митрев, Ривалдиньо, Серджиу Буш.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ