Румънско издание разкри Лудогорец! Разградчани подновиха договора на важен играч

Септември Лудогорец (25) Козмин Моци

Румънският защитник Козмин Моци е подновил договора си с българския футболен шампион Лудогорец за още два сезона до лятото на 2021 година, твърди румънското издание fanatik.ro.

Още преди месец изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че Моци е постигнал споразумение за нов договор с българския шампион, но не разкри каква е неговата продължителност.

Моци премина в Лудогорец през 2012 година и вече записа 242 официални мача с 28 гола и 12 асистенции за отбора, като стана шест пъти шампион на България.

Той беше с ключова роля за първото класиране на Лудогорец в групите на Шампионската лига през 2014 година, когато в решаващия плейоф срещу Стяуа застана на вратата на мястото на изгонения в края на продълженията Владислав Стоянов и направи две спасявания при последвалите дузпи за триумфа на разградчани. В последствие една от трибуните на „Лудогорец Арена“ беше кръстена на негово име.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ