Владо Николов влиза в състезателен режим! Легендата ще играе до края на годината, пътува до Италия за специална консултация

Цска Левски волейбол мъже 6

Завръщането на Владимир Николов на игрището ще се окаже по-продължително от първоначално планираното. Ако всичко бъде наред, президентът и старши треньор на „Левски София“ ще играе в следващите два месеца, обявиха официално от клуба. Николов вече премина в състезателен режим, а в началото на другата седмица ще пътува за Италия. Там ще се консултира за рамото си със световноизвестния специалист проф. Порчелини. Освен това ще си изработи стелки, каквито ползваше, докато беше активен волейболист.

„Надявам се тялото ми да издържи на натоварванията и да се представя на ниво до завръщането на Смилен Мляков. През януари има и турнир за купата на България, на който имаме шансове да постигнем нещо“, коментира Николов.

Първата изява на легендарния нападател в домакински мач ще бъде тази събота, когато „сините“ приемат „Монтана“. Мачът, който е от 18 ч в зала „Христо Ботев“, бе отложен с един ден заради тежката програма на „Левски“. Днес състезателите заминаха за Добрич, където утре играят срещу „Добруджа 07“. Този двубой пък бе изтеглен заради участието на „сините“ в турнира „Чалъндж къп“. На 29 ноември „Левски София“ приема „Рованиеми“ (Фин).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ