Тежестта на закона се стовари върху фен! Полицията задържа хулиган, хвърлил 2 бомбички на мач

1542704908h1

Пазарджиклия, извършил хулиганска проява по време на футболна среща, хвърляйки 2 бомбички, е задържан в ареста на местното Районно управление на МВР.

Според съдебно решение той ще остане в килията седмица, за да си изтърпи наказанието. Инцидентът станал, докато се провеждала срещата между отборите на Хебър (Пазарджик) и Миньор (Перник) в събота следобед (3:2 краен резултат). 34-годишният В.В. от областния град успял да хвърли две саморъчно направени бомбички в близост до зрителите и терена.

Криминалисти от полицейското управление в града реагирали незабавно и задържали извършителя. Спрямо него е образувана преписка съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия. В.В. бе изправен пред Районния съд в Пазарджик, който постанови седем денонощия задържане в ареста на РУ-Пазарджик. Освен това в рамките на две години няма да има право да присъства на спортни мероприятия.

Снимка: PlovdivDerby


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ