В Бразилия: Лудогорец изпуска един от големите ни таланти, изпреварва ги клуб от Серия А

1

Италианският Аталанта ще се опита да отмъкне смятания за сигурно ново попълнение на Лудогорец Яго Амарал Бордучи от Интернасионал, твърдят бразилските медии.

21-годишният футболист има договор с клуба от Порто Алегре до 2021-а година, но бразилците ще го продадат още през тази зима.

В местните медии излезе и информацията, че той вече е договорен за Лудогорец, като трябва да дойде като резерва и алтернатива на Натанаел с тенденция да го смени при евентуален трансфер.

Заради интереса на Аталанта към играча обаче може да има съвсем различен развой и един от големите таланти да не пристигне в България. Италианците са сред хитовете в Серия А и не жалят средства да се подсилват с качествени футболисти от цял свят.

Преди година Аталанта извади 4 милиона евро за защитника на Лудогорец Хосе Паломино, който се наложи като титуляр и за бергамаските. В Разград пък продължават да са без спортен директор и не е ясно какво ще се случва със селекцията им тази зима.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ