Край на спекулациите! Чужденец обяви новият си договор с ЦСКА

Цска Етър 2ро (4)

Офанзивният халф на ЦСКА Тиаго Родригес ще поднови договора си с клуба през зимата. Това очаква самият футболист, който вече е провел разговори с ръководството.

„Имам желание да остана в ЦСКА, щастлив съм тук. Имахме разговори с ръководството и очаквам да подпиша нов договор. Това ще стане през зимната пауза“, заяви Тиаго в интервю за „Тема Спорт“.

Неговият контракт изтича през лятото на 2019 година. Португалският офанзивен халф беше привлечен преди година и половина и се наложи като основна фигура в състава както при Стамен Белчев, така и при Нестор Ел Маестро. Вече втори сезон той е твърд титуляр и още до края на годината има шанс да закръгли на 50 шампионатните си участия за ЦСКА. В момента Тиаго е с 48. В тях е реализирал 12 гола (9 през миналия и 3 през този сезон), а има и 17 асистенции (16 през миналия и 1 през този).

През последните 2 месеца се заговори, че Тиаго може да напусне „червените“, като през миналата седмица стана ясно, че много сериозен интерес към него има Ванкувър Уайткепс от МЛС на САЩ и Канада.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ