Пореден жесток удар по Левски! Владо Николов изкрещя: Нашето слънце ще светне по-силно на синьото небе

Владимир Николов IVP_7253

Бившият капитан на националния отбор на България Владимир Николов се наложи да се върне спешно в игра в дербито в събота срещу ЦСКА (1:3). Владо Николов заби 20 точки в този двубой, в който игра заради контузиите на Смилен Мляков, Иван Панков и Самуил Вълчинов.

Днес стана ясно и че Гордън Люцканов също е получил контузи в мач с ЦСКА.

Въпреки това, 41-годишният Владо Николов имаше уникалния шанс да играе в дербито с “червените” заедно с 14-годишия си син Александър Николов.

“И така….малко новини…от мен…

Първо искам да виждам повече такива разигравания…

Второ – животът ми от днес се променя… отново.. почти на 180 градуса…без да съм искал…но аз ще приема хвърлената ръкавица:

Трето – ГОРДЕЯ се с моя син…който неволно попадна в медийното пространство заради мен…надявам се и заради негови лични качества и характеристики… които ще се видят в съвсем близко бъдеще…

И последно – днес ми “ сервираха“ поредната лоша новина- Гордън има счупена костица… поредна контузия…която ме кара да се чудя… какво още ни очаква????

Но след всяко затъмнение има ярко слънце… И нашето ще светне по-силно на „СИНЬОТО“ небе!!!”, написа Владо Николов в профила си във Фейсбук.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ