Изненадващ ход! Ботев (Враца) официално покани Димитър Бербатов да…

Димитър Бербатов Книга11

Ръководството на Ботев Вр и Община Враца oтправиха покана към Димитър Бербатов. Под Околчица се надяват звездата да намери време и да представи и пред врачани автобиографичната си книга „По моя начин“, която вече е на пазара.

„Официално каним Димитър Бербатов в удобно за него време да представи биографията си и пред нашите деца, фенове и съграждани!“, гласи съобщението на ръководството на футболния клуб и общината.

Както е известно, на 10 ноември Бербатов представи официално книгата си в София. Тогава в един от столичните молове се изви дълга опашка от стотици желаещи да получат автограф и да си направят снимка за спомен със звездата.

„Благодаря за всички покани, които получавам за срещи по повод книгата! Ако беше възможно, щях да отида навсякъде, но ще мога да се срещна с читатели в обявените тук 6 града: Благоевград (24 ноември), Велико Търново (29 ноември), Русе (30 ноември), Варна (1 декември), Бургас (2 декември) и Пловдив (3 декември)“, написа Берба в социалните мрежи.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ