Напрежение в Локомотив (Пловдив)! Акрапович забрани на директор да се приближава до отбора

ЦСКА Локомотив Пловдив (20)

Сериозен разрив между важни фигури в Локомотив Пловдив е настъпил на „Лаута“. От известно време спортният директор на черно-белите Чавдар Цветков и старши треньорът Бруно Акрапович са в обтегнати отношения. Босненският специалист не допускал легендата на Славия близо до отбора. Той бил на мнение, че мястото на Чаво не е в съблекалнята, където често влизал.

Босът Христо Крушарски се е съобразил с желанието на Акрапович и така Цветков не само че не е близо до отбора, но и рядко се е появявал и в Пловдив, освен когато тимът нямал мач. Той е недолюбван и от феновете на Локомотив, които на няколко пъти издигаха плакати против него. Спортният директор по-често може да бъде забелязан на двубой в София, отколкото на „Лаута“.

Помощник-треньорът на Акрапович Желимир Теркеш пък се готви да замине на едномесечна обмяна на опит в бразилския футболен гранд Крузейро. Очаква се това да се случи в края на ноември. В Бразилия хърватинът ще гледа и няколко играчи, които са били предложени на Локомотив от местни мениджъри. Става въпрос за футболисти от нискоразредни клубове.

Както е известно, в момента босът на Локо Христо Крушарски е в Бразилия. Преди дни сайтът на смърфовете обяви новината за сътрудничеството с Крузейро. От днес смърфовете започват усилена подготовка за домакинството на Лудогорец. Мачът е в събота от 17:30 часа.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ