Етър привлича за постоянно халф на ЦСКА! Балъков е категоричен: На „Армията“ трудно ще се пребори за титулярно място

Локо Пд-Етър 26

Халфът на ЦСКА Никола Колев по всяка вероятност ще стане собственост на Етър от 2019 г. Той, заедно с бранителя Пламен Гълъбов, са преотстъпени на „Ивайло“ до края на тази година. Болярите обаче проявяват интерес да придобият изцяло правата на играчите. Между двата клуба вече са водени принципни разговори. От ЦСКА са склонни да трансферират Колев в Етър за постоянно, но не са дали категоричен отговор за Гълъбов. Без значение дали виолетовите ще придобият изцяло правата им, се очаква напролет Колев и Гълъбов пак да са във Велико Търново.

„За тях двамата ще е много трудно да се преборят за място в ЦСКА предвид наличието на толкова много състезатели и толкова много качествени чужденци“, отчете главният мениджър на Етър Красимир Балъков пред „Тема спорт“.

„Имаме добра основа двамата да останат при нас и се надяваме, че те ще бъдат една от основните части на нашия състав през пролетния сезон. Говорили сме по принцип да им придобием изцяло правата, но още няма твърда позиция. Това е въпрос на разговор. Предимно се говори повече за Никола Колев да остане, защото в ЦСКА има изключително много футболисти в средата на терена“, допълни Балъков.

Той уточни още, че през лятото ЦСКА го е поканил на „пост, който не е свързан с треньорския“. Балъков също така заяви, че Нестор Ел Маестро не е негово предложение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ