Дунав взе чужденец, Киров го хвали

Ботев Пд-Дунав15 людмил киров

Дунав е договорил първото си зимно попълнение. Ръководството на клуба е подписало предварителен договор с чужденец, който играе на поста вътрешен халф. От Русе пожелаха да запазят името на футболиста в тайна, но изразиха увереност, че той ще качи качеството в средата на терена. Чужденецът ще започне занимания с Дунав още от първия ден на зимната подготовка – стартът е планиран за 5 януари (събота).

Русенци искат да привлекат играчи на още три позиции. „Продължаваме да търсим ляв и десен бек, както и крило. Намерихме вътрешен халф, който смятам, че отговаря на нашите изисквания и ще ни свърши добра работа. Спряхме се на чужденец, тъй като е с по-големи качества от другите варианти, които имахме“, каза пред „Тема Спорт“ треньорът Людмил Киров.

Наскоро русенци отметнаха една от целите на зимната си селекция – централен защитник. Те подписаха с Илия Мунин, който разтрогна контракта си с Верея заради безпаричието и организационния хаос на „Трейс Арена“. Мунин игра на номиналната си позиция в контролата със Спартак (Плевен) в петък, спечелена с 3:2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ