Екс-треньорът на Левски Делио Роси разкри: Често се връщам в бивши клубове

Левски Тренировка Делио Роси (12)

Бившият треньор на Левски Делио Роси даде интервю пред италианско издание. Той обаче не коментира по никакъв начин темата със столичния гранд, макар да изкара 11 месеца на „Георги Аспарухов“ и това да е последния тим, който е водил. Роси обаче каза, че често се случва да се върне там, където веднъж е работил.

„Моята идея е, че ако един отбор играе лошо, той няма как да печели в дългосрочен план. Въпрос на гледна точка е какво означава да играеш „добре“. Аз мисля, че най-важно е да има баланс в двете фази на играта. Колкото по-красиво играе един отбор, толкова повече шансове ще създава“, сподели Роси.

„Аз съм бил достатъчно щастлив човек да водя много големи клубове в кариерата си. Надявам се да продължа да работя, моето бъдеще е свързано само с треньорската скамейка, не мога да правя нищо друго. Колкото до завръщането в някой бивш клуб, историята показва, че това доста често ми се случва, така че кой знае“, допълни италианецът.

„Със сигурност бих искал отново да водя един ден Салернитана. Догодина имаме юбилей от влизането в Серия А и аз определено ще го отбележа. От клуба все още никой не се е свързвал с мен по този повод“, завърши Делио Роси.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ