Проблемите на Кипър двойно по-големи от тези на България! Четирима титуляри аут за битката, която ще покаже имаме ли шанс за първото място

1

Националният отбор на Кипър ще е с доста отсъстващи за мача с България тази вечер. Тимът от Острова на Афродита ще е без четирима играчи, които по принцип биха били титуляри срещу нащия отбор, докато трикольорите ще са без двама – Кирил Десподов и Пламен Илиев.

Безспорно най-голямата липса е на защитника Джейсън Деметриу, който срещу „лъвовете“ можеше да запише юбилейния си 50-и мач за репрезентацията. Още един защитник, в лицето на Георгиос Василиу, няма да участва заради контузия.

Халфът Фотиос Папулис също не е на линия заради травма, а партньорът му в средата на терена Георгиос Кастанос е наказан за мача с България, но ще е на линия за последната битка с Норвегия три дни по-късно.

Добрите новини за селекционера Ран Бен Шимон са свързанис  това, че на последното занимание не е имало някой, който да се оплаква от болежки, така че ще може да използва максимално боеспособен състав от 23-имата извикани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ