Ганчев спази важно обещание, което публично даде! Влезе в преговори с чужденец!

Гриша Ганчев,

ЦСКА е стартирал преговори с чуждестранен специалист, който да стане консултант на школата. Става въпрос за методист от Западна Европа, който ще въведе редица нови практики в академията на клуба. Очаква се неговото назначение да стане факт през 2019 година, вероятно в рамките на 3-4 месеца. Специалистът, с когото ЦСКА преговаря, има сериозен опит в своята област, като е работил в голяма западноевропейска школа.

Силният човек на „Армията“ Гриша Ганчев обяви в свое интервю преди месец: „Ние трябва да произвеждаме играчи! Ще вземем специалисти от чужбина, както в Ловеч го бях направил. Идваха всяка година хора от Оксер и работеха. Същата работа ще стане и в ЦСКА“, анонсира тогава Ганчев. Според запознати обаче сега специалистът няма да е от Оксер.

В момента методист на армейците е Йордан Христов, който е работил повече от 20 години в Австрия и арабските страни. Той е и бивш играч на ЦСКА (1973-1975). Преди него позицията на методист заемаше Митко Джоров. Пловдивчанинът напусна преди година, като в момента работи в Германия.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ