Е сега Киро го закъса! Дяков и Марселиньо приключват, а трябва да купи и 14 нови на местата на старците!

домусчиев

В Лудогорец са го закъсали здраво и има два варианта: или се правят, че не го разбират, или наистина не виждат. В момента в Разград играят 9 футболисти, надхвърлили 30 години, а до края на годината към тази бройка ще се добавят и Димо Бакалов и Сисиньо. До края на сезона Ренан, Цветомир Панов и Мей Махлангу  също ще влязат в третите си десетилетия!

Като теглим чертата се оказва, че Кирил Домусчиев го е закъсал много по-здраво, отколкото някои от тези под него ще посмеят да му кажат. Марселиньо и Светослав Дяков обмислят край на кариерите си. В категорията непродаваеми попадат Козмин Моци и Драгош Григоре, а натам се е запътил и бекът Сисиньо.

Догодина по това време Лудогорец може да няма нищо общо със състава, който познаваме в момента, а това ще удари по джоба на боса много силно. Тимът няма да получи приходите от евротурнирите, които свикна да прибира в последните 3-4 години, а ще трябва да се прави и подмладяване на отбора, докато старците в тима или ще си прибират кротко заплатите, или ще искат солидни неустойки, за да прекратят договорите си. От 14-ката над 30 години към момента Лудогорец има шанс да продаде не повече от четирима – голмайсторът Кешеру, вратарите Ренан и Броун, които са ценени в родните си Бразилия и Аржентина, и евентуално Вандерсон, ако се намери клуб, който да му дава повече пари.

Старците на Лудогорец:

Владо Стоянов – роден на 8 юни 1987 г.,
Ренан – роден на 18 май 1989 г.,
Хорхе Броун – роден на 26 май 1986 г.
Драгош Григоре – роден на 7 септември 1986 г.
Козмин Моци – роден на 3 декември 1984 г.
Сисиньо – роден на 26 декември 1988 г.
Цветомир Панов – роден на 17 април 1989 г.
Светослав Дяков – роден на 31 май 1984 г.
Мей Махлангу – роден на 1 май 1989 г.
Марселиньо – роден на 24 август 1984 г.
Вандерсон – роден на 2 януари 1988 г.
Жоао Пауло – роден на 2 юни 1988 г.
Димо Бакалов – роден на 19 декември 1988 г.
Клаудиу Кешеру – роден на 2 декември 1986 г.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ