И това доживяхме: Лудогорец реве от съдиите! Легенда ги посече: Така ли ще правите футболисти, с крясъци от първата минута?!

лудогорец

Двубоят Сокол (Марково) – Лудогорец (0:1) от 11-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години предизвика дискусия относно съдийството на срещата.

След мача от щаба на гостите с треньор Юрий Васев изразиха пред Viasport.bg огромното си недоволство към съдийството на рефера Христо Василев и неговите помощници. Претенциите на разградчани бяха за неотсъдена дузпа, незачетен гол и множество неточни отсъждания.

Делегат на срещата бе бронзовият медалист от САЩ’94 Георги Георгиев-Гецата. Пред Viasport.bg той поиска да отговори на претенциите на Лудогорец като заяви, че съдията не е ощетил нито тима на Лудогорец, нито този на Сокол.

„Главният съдия с абсолютно нищо не е ощетил Лудогорец. Нито имаше дузпа, както те твърдят, нито незачетен гол. Лудогорец победи с 1:0, изпусна осем гола, кой им е виновен? Те бяха по-добри, няма спор в това. От Марково нямаха едно положение. Но съдията не е ощетил нито един от двата отбора.

Готов съм да гледам записа на мача с всеки, който иска. Да видим къде има гол, къде има дузпа. Оценката на съдията е добра. Той направи грешки, но не фрапантни и не умишлени. Това е млад съдия от Хасково, на 19 години. Двамата странични Стефан Делчев и Цветан Горанов също бяха на ниво, те бяха много по-опитни и му помагаха“, категоричен бе Георгиев.

„Аз мога да говоря конкретно за този мач, защото бях на него. Не може от първата минута треньорите на Лудогорец да крещят на съдията. Не може вместо да развиваш футболисти, да се оплакваш от съдията. Срамна работа. Така ли ще правим футболисти“, попита Георгиев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ