Изходящ трансфер от Втора лига към чужбина!

локомотив горна оряховица

Втородивизионен румънски клуб проявява интерес към халфа на „Локомотив” Ивайло Тодоров. Трансферът може да стане по време на зимната пауза, ако се постигне разбирателство за условията между двата клуба. Ивайло Тодоров е юноша на „Етър”, играл е за „Академик” (Свищов), „Любимец” и гръцки клуб. Ангел Червенков го привлече в горнооряховския „Локомотив”, след което той премина в „Пирин” (Благоевград). Бе привлечен от „Витоша” (Бистрица) за новото първенство, но изигра само един мач и се завърна в „Локомотив”, като е неизменен титуляр.

Тодоров има договор с „Локомотив” до края на първенството, но клубът няма да го спре, ако се постигне добра цена за преминаването му в чужбина, коментираха от „Локомотив”.

Отборът ще продължи с това треньорско ръководство, независимо от поредицата от загуби. По време на зимната пауза обаче ще направим по-сериозна селекция и ще има много промени, коментира ситуацията в клуба президентът Георги Бижев.

Паузата в първенството, наложена от мачовете на националите, ще бъде запълнена с контрола с „Верея”. Срещата ще се играе в Мъглиж на 16 ноември (петък) от 14 часа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ