Сагата „Пламен Илиев“ с неочакван обрат! Вратарят изкушен с половин милион заплата от носител на Суперкупата

Пламен Илиев

Вратарят на националния отбор на България Пламен Илиев продължава да е в центъра на трансферна вихрушка, която го праща далеч от настоящия му клуб Астра (Гюргево). В момента Илиев е контузен и е аут за последните мачове на трикольорите в Лигата на нациите срещу Кипър и Норвегия. Това обаче ще му даде възможност да помисли спокойно върху първата за момента конкретна оферта, която е получил. Според румънското издание Fanatik.ro, актуалният носител на Суперкупата на Турция Коняспор е предложил 25 000 евро месечна заплата на Илиев!

Офертата за над половин милион лева годишна заплата е впечатлила вратаря, който е готов да заиграе в турската Суперлига, а и клубът му Астра ще получи 500 000 евро за трансфера. Сумата е изключително добра, имайки предвид, че договорът на Пацо Тигъра в Гюргево изтича през лятото.

Другият кандидат за подписа му – Стяуа, предпочита да го вземе като свободен агент след края на сезона, но настойчивостта на Коняспор може да обърка сметките на боса на стелистите Джиджи Бекали.

Левски също търси вратар, но към момента завръщане на „Герена“ не стои на дневен ред пред Илиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ