Славия подписа с бивш играч на ЦСКА! Босът на белите скочи на Локо Пд заради наказанията

Славия Локомотив Пловдив1 Венци Стефанов

Виданов вече е играч на Славия. Бранителят, който за последно носи екипа на Берое през миналия сезон, тренира известно време с белите. Наставникът Златомир Загорчич е изразил желание Виданов да остане, тъй като не е тайна, белите имат доста проблеми в отбрана, най-вече от кадрови характер. Очаква се бившият футболист на ЦСКА да е на линия за гостуването на Витоша Б на 23 ноември (петък). Тези дни той ще бъде картотекиран в БФС.

„Виданов ще остане в Славия. Разбрали сме се с него. След паузата, ако треньорът прецени, ще може да го използва. Ще видим докога ще остане. Зависи какви са неговите планове. На този етап сме се разбрали да помогне на отбора“, каза босът на белите Венцеслав Стефанов пред „Тема Спорт“.

Той коментира и решенията на ДК, както и реакциите от Локо Пд след наказанията. „Радо им е виновен, че те се нахвърлиха да удрят и да бият. Какво е направил Радо Станчев, че се опитваше да ги разтърве. Не ме интересува какво казват те. Това си е техен проблем. Аз знам, че всеки трябва да си понесе наказанията“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ