Гредите спряха Арда да прекърши ЦСКА 1948

Арда - Царско село (3)

ЦСКА 1948 и Арда (Кърджали) не можаха да се победят в последния мач от 14-ия кръг във Втора лига. Двубоят, който се игра на стадион „Васил Левски“ пред 50-ина зрители, завърши наравно 0:0.

Отборът на Арда можеше да открие резултата в 4-ата минута, когато Георги Андонов засече с глава центриране отдясно на Димитър Законов, но топката се отби в напречната греда.

До края на полувремето двата отбора продължиха да залагат на битка в центъра на терена, а многото допускани грешки при подаванията на футболистите и бавното темпо така и не им позволиха да сътворят някаква комбинация. ЦСКА 1948 имаше възможност да притесни гостуващия страж Караджов при изпълнение на два фаула около границата на наказателното поле, но вратарят се справи с лекота.

Шест минути след почивката в опита си да центрира Димитър Буров затрудни неимоверно Иван Караджов, който изби в корнер. След неговото изпълнение Апостол Попов стреля параболично с глава, а стражът на Арда отново спаси.

В 54-ата минута Христов стреля от 14-15 метра, топката рикошира в защитник на сините, който се хвърли на шпагат, а след това се отби в лявата греда.

В 62-ата минута Марчев стреля от 25 метра, но неточно. В 76-ата минута Диков овладя топката и шутира от 6-7 метра след меле в наказателното поле на гостите, топката се удари в ръката на падналия Румен Сандев и бе уловена от Караджов. Домакините поискаха дузпа, но Кабаков прецени, че не трябва да отсъжда такава.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ