Треньорът на Локо (София) проплака: Не сме отбор за Втора лига, но ни трябва помощ

Локомотив София, Ангел Колев

Наставникът на Локомотив (София) – Ангел Колев, гостува в „Студио Дерби“ на колегите от „Котаспорт“. Той коментира ситуацията при „железничарите“, които в момента не могат да стабилизират представянето си във Втора лига.

„Локомотив е институция в българския футбол. Не може лесно да се зачеркне този отбор. Завърнах се за каузата Локомотив, а не да правя кариера. Не крия, че от деца сме приятели с Иван Василев. Той е сам, няма помощ отникъде. Това се отразява на общия облик на отбора. Всяка година правим нов отбор. Няма как да стане така. Нямаме спонсори. Но Локомотив не е отбор за „Б“ група, трябва да се завърне в „А“ група. На Локомотив му трябва помощ. Локомотив не получил някакви пари, каквито се дадоха на много отбори. Това е жалко, не е нормално“.

„Има основание за недоволството срещу съдиите. Има тенденция в „Б“ група. Може би, защото мачовете не се дават по телевизията, позволява на съдиите да не са коректни. Виждал съм съдийски грешки, които откровено са тенденциозни. Колкото по-бързо се отстрани тази язва, толкова по-добре“.

„Ние няма да се отказваме. Ще се борим докрай. Дай Боже, да се появи помощ за Иван Василев. Нашият президент спаси отбора, дава мило и драго за него. Ако не беше той, сега сигурно щеше да има катинари на стадиона“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ