Люпко взриви футболна България: Готов съм да работя с Ел Маестро! Аз казах на Ганчев да го вземе!

люпко петрович

Люпко Петрович е готов да работи в ЦСКА заедно с Нестор Ел Маестро! Това разкри самият той, като уточни, че съвсем скоро ще си тръгне от Руанда, където вдигна титлата с местния армейски отбор АПР през миналия сезон и в момента също е на върха в класирането.

„Нестор Ел Маестро е изключително талантлив треньор, в който има огромен потенциал. Не крия, че аз бях от хората, които гарантираха за него пред ръководството на ЦСКА. Нека феновете бъдат търпеливи. Да, имаше колебливи игри, но на всеки може да се случи. Той е на прав път! Погледнете класирането – отборът е с реални шансове да атакува титлата. Както и Купата, разбира се”, заяви Люпко Петрович.

„Никой не ме е търсил засега от Борисовата градина, но не изключвам вариант да помогна на Нестор в ЦСКА – било като консултант или нещо друго. Но не и като треньор. Честно казано – аз се надявам Ел Маестро да спечели всичките си мачове до края на календарната година и да не се налага да му помагам през пролетта, макар че на мен не ми пречи да работя на „Армията”. Какво като съм бил преди начело на Левски? Това няма значение – аз съм професионалист. Освен това имам най-добри чувства към Гриша Ганчев, с когото работих повече от прекрасно в Литекс. За мен той е пример за перфектен ръководител”, завърши Петрович пред Блиц.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ