В Румъния гръмнаха: Джиджи Бекали уреди национал под носа на Левски!

1

Босът на Стяуа Джиджи Бекали е изпреварил Левски за трансфера на националния вратар на България Пламен Илиев, пише румънското издание Telekomsport.ro. Стражът сам е избрал това да подпише с румънския гранд пред всички други оферти, които има. От „Герена“ усилено търсят нов вратар, но до момента няма потвърждение, че „сините“ са изпратили предложение за договор на бившия си капитан и логично той избира офертата на „стелистите“.

Пламен Илиев е избран от Бекали за решение на вратарския проблем в Стяуа, който много прилича на този в Левски – румънците също въртят двама играчи под рамката от началото на сезона, но никой измежду по-опитният Кристиан Балградеан и 19-годишният Андрей Влад.

Илиев е част от лагера на националния отбор преди последните два мача от Лигата на нациите срещу Кипър и Словения, но няма яснота дали ще може да вземе участие заради контузията в коляното, която получи при поражението от Норвегия в Осло през миналия месец.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ