Томаш преподаде тактически урок на Сухия, но Берое не успя да пребории съдиите и Лудогорец!

1

Лудогорец спечели с 1:0 дербито на 15-ия кръг в Първа лига срещу Берое. Единственото попадение в срещата реализира Джоди Лукоки в 81-та минута. Холандецът засече ефектно с плонж центриране на Натанаел, намирайки пролука между Матеус Леони и Камен Хаджиев. Преди това единственото по-добро положение за разградчани бе удар от 22 метра на Кампаняро, който Душан Перниш изби.

На „Лудогорец Арена“ домакините бяха абсолютно неутрализирани през целия мач и не получиха нито един чист шанс за попадение. Александър Томаш изнесе тактически урок на далеч по-опитния си колега Антони Здравков, но Лукоки спаси Сухия от поредния незадоволитен резултат. Играта на Лудогорец обаче си остава слаба и безидейна, като днес тимът трябва да е благодарен и на съдията Радослав Гидженов, който в рамките на 60 секунди призна несъществуваща засада и не отсъди две дузпи за заралии за задържания на Мартин Райнов и Камен Хаджиев. Реферът не пропусна да нашари старозагорци и с няколко жълти картона, като най-фрапиращият бе за Вандерсон Виана, който не разбра, че той трябва да напусне терена, за да се появи в игра Рубен Бригидо. Това забави смяната и Гидженов показа официално предупреждение на извадения футболист.

На трибуните в Разград отново имаше изключително малко публика, като регресът в посещамоестта на двубоите на Лудогорец вече е повече от явен.

С победата Лудогорец събра 38 точки и запази аванса си от 3 пред ЦСКА, който е втори. Левски е трети с 34, а Берое oстава четвърти с 27.

Снимка: Булфото

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ