Кобрата хвърли ръкавицата на Джошуа: Чакам го да се настрои за мач срещу мен

Христо Стоичков Коктейл книга (56) Кубрат Пулев Кобрата

Чакам момента Джошуа да се настрои, за да излезем на един ринг двамата. Това обяви в Пловдив Кубрат Пулев, който огледа зала „Колодрума“, където в началото на 2019-а готвят мач за брат му Тервел.

„Предстоят ми битки в Щатите. Готов съм да се боря за световната титла. Във форма съм, тренирам“, каза Кобрата. Той очаква двубой с Джошуа в края на следващата година.

„Дойдох да огледам „Колодрума“ с моя колега и промотър Ивайло Гоцев. Искам да видя обстановката. Брат ми ще играе по всяка вероятност тук и смятам, че ще бъде грандиозно шоу“, заяви най-добрият ни боксьор. Според него Тервел трябва да защити титлата, а и защо не да играе и за световна. „Пловдивската зала е с една идея по-малка от „Арена Армеец“, но е компактна и в нея ще се състои същинско зрелища“, обяви той. При влизането на Кубрат в „Колодрума“, където в момента се играеше баскетболна среща между юноши, всички започнаха да му ръкопляскат, а след това пожелаха и да се снимат.

Кобрата разкри, че през февруари-март догодина ще играе в Щатите. Вариантите били Вегас или Чикаго. „Там има уникални зали, които са по-евтини от „Арена Армеец“. В Чикаго ни предлагаха за 5000 долара или безплатно, просто само да се покрият разноските. До такава степен хората са отворени към нас само и само да направим мач в една от най-хубавите им зали с 15 000 места“, допълни Кобрата.

Той прогнозира победа, макар и не лесна, за Уайлдър в предстоящия му двубой с Фюри, който навлязъл във форма. Кобрата отказа да посочи евентуалните си противници при мача в САЩ, „защото новините от Пловдив много бързо достигат до отвъд океана“.

„24 часа“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ