Ще участва ли Григор Димитров на Sofia Open?! Ето какво заявиха организаторите на турнира

Григор Димитров Гаранти Коза 2017 (65)

Григор Димитров най-вероятно няма да участва на българския тенис турнир от сериите АТР 250 Sofia Open в началото на февуари.

Това стана ясно на пресконференцията на новия директор на надпреварата – чичото на Новак Джокович – Горан Джокович. Организаторите споделиха, че засега нямат отговор от щаба на българския тенисист на отправената покана за участие.

Григор Димитров не игра в надпреварата и през тази година, но през 2017 взе участие и дори триумфира в „Арена Армеец“. Състезанието ще се състои от 5-и до 11-и февруари догодина.

Други двама българи ще се състезават в София – Димитър Кузманов и Адриан Андреев.

Организаторите обаче обещават на феновете да видят много известни имена – Гаел Монфис, Фернандо Вердаско и Стан Вавринка.

Горан Джокович е чичо на световния №1 Новак Джокович и дълги години е част от неговия щаб. От 2009 до 2012 г. е директор на турнира Serbia Open. През същия период е и член на турнирния съвет на ATP. От 2015 г. до сега е вицепрезидент на Сръбската тенис федерация. Почетен консул на Сърбия в Княжество Монако. Завършил е икономически науки в Белградския университет.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ