Възходът на Болярите продължава, нахлуха в топ 6 след нов шедьовър на чужденец

Ботев-Етър09

Етър продължава с великолепното си представяне в Първа лига. Болярите тотално надхвърлят очакванията този сезон и след победата си днес с 1:0 като гост на Верея се изкачиха на шестото място с 21 точки, колкото има и Черно море. Единственото попадение на „Трейс Арена“ реализира нападателят Флорент Боджадж в 80-та минута на срещата. Албанецът се разписа с прекрасен фалцов удар от наказателното поле, насочвайки топката точно до гредата в далечния ъгъл на Георги Георгиев.

Възпитаниците на Красимир Балъков тотално надиграха домакините от Стара Загора и преди Боджадж да се разпише изпуснаха половин дузина изгодни положения. Нападателят сам пропиля 3-4 шанса в наказателното поле, а през първото полувреме Етър не получи и дузпа за игра с ръка на Курупис. През второто натискът на великотърновци се засили, а те имаха и нови претенции за наказателен удар след нарушение срещу Никола Колев, които отново не бяха уважени.  Единственият шанс за Верея през целия мач бе след пробив на Здравко Илиев, който пусна пред голлинията, но Дино Мартинович не успя да засече.

След паузата на Етър предстои мач с Ботев Пд, който ще е един от ключовите за разпределянето на местата в шестицата. Верея продължава да е на дъното в Първа лига с 4 точки от 15 мача.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ