Илиев: Доказахме, че бием Левски честно! Играят най-добрия футбол и ще са шампиони!

черно море - левски (7)

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви след победата над Левски, че отборът му е доказал, че успехът за Купата преди 10 дни не се дължи на странични фактори. Той похвали момчетата си за желанието и себераздаването, като сподели мнение, че Левски в момента играе най-добрият футбол у нас, което може и да донесе титлата на „сините“.

„Радваме се на победата, но има какво да се желае от играта. Имахме много трудности преди мача – наказанието на Хасани, контузиите на Пламен Димов и Кононго, който получи травма на загрявката. Не можахме да затворим мача с втори гол, защото не ни достигаше последния пас. През второто полувреме Левски показа класата си.

Аз съм максималист и мисля, че можехме да се представим по-добре, след като останахме с човек повече. Заиграхме повече със сърце, отколкото с главите си и мача тръгна атака за атака, което даде възможност на Левски да покаже, че е класен отбор. След Купата се хвърлиха доста неверни обвинения. Днес победихме отбора, който играе най-добрият футбол у нас. ЦСКА забуксуваха, Лудогорец дръпна назад, с тази игра Левски може да наруши хегемонията.

Ако публиката ни подкрепя така всеки мач, няма кой да ни победи. Вярно е, че в някои мачове не им дадохме поводи за това. Направихме доста глупости и ние сме си виновни, че не сме по-близо до третото място“, сподели Илиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ