Плувец №1 на България: Отивам в САЩ, защото се целя в медали от Европейското и Световното! Няма да оставя и ученето (ВИДЕО)

антъни иванов

Плувецът ни Антъни Иванов завърши на 8-мо място във финала на 200м бътърфлай на Европейското първенство в Глазгоу. Той повтори постижението си от преди година, когато беше 8-ми на финала на Световното в Будапеща.

„Осмите места не ме удовлетворяват. Догодина ще се целим на Световното в медал, както и по-догодина преди Олимпиадата на Европейското ще се борим за медал. Не ми достигна може би опит на големите първенства, който вече продължаваме да натрупваме с всяко първенство. Учим се от грешките и не ги допускаме следващите пъти, така че няма да стане по-зле от тази грешка, която направихме“, каза плувецът ни за „Спорт в обектива“ по Канал 3.

„Бяхме на лагер в Гърция, за да сменим климата, за да сме само ние. Базата беше страхотна“, сподели Иванов за подготовката си относно предстоящото Световно първенство в България и в Гърция.

Антъни Иванов ще продължи подготовката си в САЩ, където е приет в Университет и ще учи бизнес:

„Двете неща мисля да вървят ръка за ръка. Ще наблягам много на плуването, но и треньорът ми харесва много. В САЩ плуването е най-развитият спорт, така че това е най-правилната стъпка напред“, завърши Иванов.

ИНТЕРВЮТО С АНТЪНИ ИВАНОВ ВИЖТЕ ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ