От последните минути: Гриша Ганчев проговори: Идва ли Стойчо Младенов в ЦСКА?

7 Dni Sport09.11.2018
Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев (23)

Ръководството на ЦСКА преговаря със Стойчо Младенов за завръщането на треньора начело на отбора. Това твърди в днешния си брой в. „Меридиан Мач“.

Колегите от ТОПСПОРТ потърсиха за коментар по темата от най-високо ниво в клуба. Собственикът на ЦСКА г-н Гриша Ганчев отдели от времето си за фенове на „армейците“, които се вълнуват от случващото се при „червените“.

Те попитаха Ганчев преговаря ли с Младенов и вярно ли е, че Стойчо е готов да дари на клуба част от парите, които чака след плащането на емблемата и активите. Треньорът е от най-големите кредитори с 240 620 лева.

Ето отговора на г-н Гриша Ганчев:

„ЦСКА си има треньор до лятото.

Не сте ли чули? Аз го казах преди дни в едно предаване.

Това не е магазин за плодове и зеленчуци? Не може всяка седмица да се занимаваме с рокади“.

От думите му става ясно, че настоящият треньор Нестор ел Маестор има пълната подкрепа на собствениците и ръководството да работи за изпълнението на поставените му цели.

Към момента ЦСКА е на трето място във временното класиране на Първа лига. „Армейците“ имат 32 точки след 14 кръга – на две от втория Левски и на три от лидера Лудогорец. Днес „червените“ приемат Витоша и ще търсят задължителна победа. В 15-ия кръг Левски има тежко гостуване на Черно море във Варна, а Лудогорец приема Берое, след като снощи завърши наравно 0:0 с АЕК (Ларнака) и загуби шансове да излезе от групите на Лига Европа.

ЦСКА ще гостува именно на „зелените“ от Разград в дербито от 1/4-финалите за Купата на България, което ще се играе през 2019 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ