Григор Димитров мотивира семейство Бекъм за покупка на стойност 30 000 паунда

7 Dni Sport09.11.2018
Григор Димитров Гаранти Коза 2017 (58)

Семейство Бекъм обзаведе луксозното си имение в Клийв Хил с тенис корт на стойност 30 000 паунда, разкриха медиите в Англия.

Желанието на най-известната светската двойка на Острова е техният син Ромео да има на разположение игрище, на което да тренира по време на семейните ваканции. А в основата на скъпата придобивка е Григор Димитров. Родният тенисист е приятел на тинейджъра. А двамата дори тренираха в Куинс през лятото на 2017 година.

Неотдавна Димитров разкри пред британското издание „Hello”, че всеки път, когато е в Лондон, се опитва да отдели време за Ромео, за да провеждат съвместни занимания.

„Това е нещо, което ми доставя удоволствие – обясни първата ни ракета. – Познаваме се от известно време, те са страхотно семейство.“
А в Англия разкриват още детайли около хобито на второто им от четири деца – Дейвид и Виктория имат различни планове за своя наследник. Легендата на „Манчестър Юнайтед“ и „Реал“ (Мадрид) държи да направи сина си звезда в тениса, докато бившата певица на „Спайс Гърлс“ настоява той да тренира за удоволствие. Самият Григор преди време призна, че 16-годишният британец има талант.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ