ЦСКА и Витоша (Бистрица) подновяват битката в Първа лига

7 Dni Sport09.11.2018
Цска Витоша Бистрица (32)

ЦСКА приема Витоша (Бистрица) в първи мач от 15-ия кръг на родното първенство. Двубоят на „Армията“ е днес от 17:45 часа.

Двубоят се явяват задължителен за „червените“, които не крият амбициите си да сложат край на хегемонията на Лудогорец. В същото време „тигрите“ започнаха добре сезона, но в последно време не се представят на висота. Тимът на Росен Кирилов е с четири поредни поражения.

Витоша е един от най-удобните съперници за ЦСКА. Тимът на Нестор ел Маестро има три победи от три мача срещу днешния си съперник в Първа лига. Освен това успя да го надиграе и за Купата на България.

„Червените“ нямат никакви проблеми с контузени и наказани футболисти. Очаква се на вратата да застане Черниаускас, а пред него в отбрана да са Манолев, Бодуров, Чорбаджийски и Жеферсон. В средата на терена ще играят Пинто и Малинов, а по крилата ще атакуват Десподов и Жоржиньо. Тиаго ще е зад централния нападател Мауридеш.

Треньорът на Витоша Росен Кирилов ще може да разчита на най-доброто за днешната визита на стадион „Българска армия“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ