Чутовна мълва набира страшна сила: Златка бременна от Благо?

7 Dni Sport08.11.20180
00754885

След напрежението в първите часове след влизането в къщата на Big Brother: Most Wanted 2018 футболистът Благой Георгиев и половинката му Златка Райкова стоплиха отношенията си под завивките.

Двамата участваха и в интересна викторина, в която трябваше да отговарят на поредица от въпроси, за да покажат доколко единият познава другия. Злати и любимият се представиха брилянтно и след само пет грешни отговора и много повече верни те успяват да докажат, че са родени един за друг.

Един от въпросите бе кога и къде са се целунали за първи път. Плеймейтката уверено отговори – 13 септември в колата, но Благой се затрудни с датата. Оказа се, че още на втория ден от връзката им той я поканил да живее в дома му.

Златка се показа като добре запозната с домочадието на бившия футболист. Тя изброи имената и на трите деца на Благо, а той успя да назове името само на баща й. Златка отговори на това с въпрос: „Как ще се казва бъдещата ни дъщеря – Виктория!”, с което загатна, че е бременна.

На въпроса кой е най-милото нещо, което Благой е правил за Златка, той написа на дъската: “Искам дете от нея”, а тя отвърна “Май си го направил, трябва да си го направил.”

Колко пъти правите секс на седмица?, попита водещият. 20 пъти бе отговорът на Благой, а на Златка бе сходен: 7 пъти по 2 или 3 пъти.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ