Само в 7DniSport.bg

Невероятно! Сашо Ангелов го е страх, че Божинов и компания ще се притеснят от феновете при завръщането на Ботев у дома

1

Изпълнителният директор на Ботев Враца Денислав Георгиев и наставникът Сашо Ангелов дадоха пресконференция за медиите преди мача в неделя срещу Дунав , който ще е първият във Враца от началото на сезона.

„Късно вчера получихме официалното разрешение от БФС да домакинстваме във Враца. Веднага започнаха организация за срещата, която не е лесна, а и времето ни притиска. Още утре пускаме в продажба билетите за двубоя, като се надяваме първоначалния пакет да бъде продаден. В деня на мача ще работят 3 каси. Всички входове ще бъдат отворени в 10.30 ч. Билетите са по 5 лв, като това е най-ниската цена в Първа лига. Дано да дойдат много хора, въпреки малко странния час за футболна среща – 12.15 ч.“.

Наставникът Сашо Ангелов изрази известно безпокойство преди мача заради голямата еуфория около завръщането на отбора у дома.

„Притеснявам се тази еуфория да не ни попречи донякъде. Надявам се това да не се отрази на момчетата. Подхождаме напълно сериозно към мача. Сблъсъкът е между два равностойни отбора и който тим е по-мотивиран, ще надделее. В играта ни няма какво да се промени след завръщането.Терените са еднакви навсякъде. Повечето фенове естествено ще бъдат бонус за нас и мисля, че няма да ги разочароваме”, заяви Сашо Ангелов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ