Само в 7DniSport.bg

Наказаха националния селекционер, заплашвал и обиждал съдия в телевизионен ефир

любо минчев

На редовно заседание дисциплинарната комисия на НБЛ наложи различни санкции и накзания след изиграване на срещите от 5-ия кръг в мъжкото елитно първенство. Старши треньорът на БК Берое и националния отбор на България, Любомир Минчев, се лишава от длъжностни права за една среща и няма право да води отбора си в следващия си домакински мач срещу Спартак Плевен в събота.

Наказанието е съпътствано и от парична глоба. Минчев е наказан по доклад на старши съдията на срещата Левски Лукойл – Берое и в последствие за „отправени вулгарни изрази, обидни думи и/или заплюване, заплахи и/или неприлични жестове към длъжностно лице и/или състезател и/или служебен персонал и/или зрители“ в ефира на БНТ при изказването му след мача срещу Левски Лукойл.

Старши треньорът на Берое адресира един от съдиите, обслужващи срещата. Освен техническите нарушения в кръга, ДАС даде указания на БК Спартак Плевен да вземе мерки да приведе в съответствие с изискванията на БФБ уреда за 14/24 секунди в срок до 15.11.2018 г.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ