Само в 7DniSport.bg

Звездата на ЦСКА брани грешниците! Ел Маестро бил на пангара, защото е честен, а какво е станало с Мауридес след онази дузпа…

Локо пд-ЦСКА 27

Кирил Десподов защити двамата от ЦСКА, които напоследък отнасят най-много критики – старши треньорът Нестор Ел Маестро и централният нападател Мауридес. Според национала наставникът е критикуван, защото винаги казва това, което мисли, а у нас подобно качество не се толерира.

„Треньорът не си спестява нищо и казва каквото мисли.  В България не се харесва това, понякога трябва да си премълчиш. Аз съм си патил от това нещо, знам го. Когато не сме направили нещо както трябва, той ни го казва. Това ни радва, защото не си премълчава, а говори с нас, обяснява ти защо си оставен резерва. Ако се включиш добре, следващия мач получаваш шанс“, сподели Десподов и призна, че никой не е търсил сметка на Мауридес за изпуснатата дузпа срещу Берое в Стара Загора.

„Мауридес няма как да ми каже защо би така дузпата, защото не знае английски. А и какво да го обвиняваме момчето?! Минало е! На никой не му беше приятно, всеки изпуска дузпа. Не е имало скандали, не сме се карали. Аз изпуснах срещу Рига, трябваше да ми скочат да ме бият ли?! Дори да се беше засилил повече и да беше стрелял по-силно нямаше гаранция, че щеше да я вкара. Вратарят просто остана в средата на вратата и я хвана. Никой не му е искал обяснение защо я е бил така.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ