Късат договора на „червен“ любимец през януари!?

ЦСКА Левски 2ро (51)

Един от любимците на феновете на ЦСКА от изминалите години Ивайло Чочев може да се окаже свободен агент през януари, пишат медиите в Сицилия. Вече четвърта година Чочев е част от италианския Палермо, като клубът за втори пореден сезон е в Серия Б, след като изпадна от елита. Родният халф обаче е преследван от контузии през последните 6 месеца и не може да помогне в битката за завръщане в Серия А. „Розанерите“ се справят добре и без него, въпреки че през миналата седмица Ивайло попадна в групата за поредния кръг от първенството. Той обаче не се чувства в оптимално състояние и е провел разговор с треньорския щаб, в който откровено е заявил, че иска още време, за да навлезе в необходимата форма преди да бъде използван в мачовете. Изглежда това не се е харесало на наставника Стелоне и не е ясно дали той ще използва Чочев до края на полусезона. Затова и е много вероятно през зимата да стартират разговори за прекратяване на контракта на футболиста по взаимно съгласие. Разбира се, от Палермо първо ще опитат да го продадат на друг отбор, за да изкарат пари от него, но предвид контузиите в последните 6 месеца не е ясно дали някой ще се навие да плати за родния национал и най-вероятно авантюрата му в Сицилия ще приключи със скъсан договор.

На този етап завръщане в ЦСКА за Чочев граничи с невъзможното. Причината е, че на „Армията“ разполагат с предостатъчно хора на неговата позиция – Рубен Пинто, Жанио Бикел, Кристиян Малинов, Валентин Антов, а и Тиаго може да играе в центъра на терена.

През миналия сезон Чочев се появи на стадиона в Борисовата градина и изгледа на живо един от мачовете на бившия си отбор, като не пропусна да се поздрави сърдечно с домакина на клуба бай Добри.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ