Само в 7DniSport.bg

Само в 7DniSport.bg: Авиаторите раздават заплати за топ 3 в Първа лига! Яловият им голмайстор прибира колкото най-скъпият играч на Ботев!

1

В ЦСКА 1948 се раздават едни от най-високите заплати във Втора лига, стана ясно отдавна, но 7DniSport.bg разбра, че Авиаторите дават месечни възнаграждения на ниво топ 3 в Първа лига! Централният нападател на тима Светослав Диков всеки месец се разписва срещу чисти 10 000 лева! Заедно с бонусите, които са залегнали в контракта му, миналогодишният голмайстор на втория ни ешелон успява да вдигне сумата до 15 бона, благодарение на клаузите за постигнати резултати и отбелязани попадения. Напоследък обаче Диков е изпаднал в голова суша и има само 3 гола в 12 мача, а в миналия кръг изпусна и дузпа.

Заплати от подобен калибър са нормални за българите в отборите в топ 3, но в Берое, Ботев Пд, Черно море, Локо Пд, Славия, които се борят за място в топ 6  дори чужденците не прибират толкова много пари. Единственото изключение е Густаво Афонсо от Ботев, който се разписва срещу 14 000 лева на месец, но той съвсем скоро ще бъде разкаран от „Коматево“ или с изходящ трансфер, или с прекратяване на договора по взаимно съгласие.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ